ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ/ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 1)ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση the_wooden_bear@yahoo.com  ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο customerservice 6947021563  καθημερινά 09:00-15:00, εντός της ίδιας ημέρας που πραγματοποιήθηκε η αίτηση της παραγγελίας, χωρίς καμία επιβάρυνση.
2) ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου το σύνολο των μεταφορικών εξόδων
 (έξοδα αποστολής και έξοδα επιστροφής) συν το 50% της συνολικής αξίας των προϊόντων της παραγγελίας σας. Η κατάθεση των χρημάτων σας  θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα επιστραφεί η παραγγελία στην εταιρεία μας.
3)ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
 α)Παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα καλείστε να αρνηθείτε την παραλαβή.
β)Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία και διαπιστώσετε σπασμένο η ραγισμένο εμπόρευμα καλείστε να μας ενημερώσετε αμέσως την ίδια ημέρα (6947021563) για την επιστροφή του προϊόντος ώστε να γίνει η αντικατάσταση του. Αν δεν μας ενημερώσετε άμεσα και το κάνετε την επόμενη ημέρα δεν θα γίνει δεκτή αντικατάσταση του προϊόντος.
4) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι custom made και παράγονται κατόπιν 
εντολής σας (παραγγελία σας) και  γι’ αυτό το λόγο δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής τους.